activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ksu <ksusw...@yahoo.com>
Subject Problem with Networked Brokers
Date Mon, 16 Jul 2007 18:48:38 GMT

Using the 5.0 Snapshot, I am getting the following exceptions in the brokers:

Setup: 

   - Start three brokers using multi-cast as the discovery protocol with
names of: sender, receiver, receiver2. 
     The XML configuration used is similar to the one found in 
    
activemq-core/src/test/resources/org/apache/activemq/usecases/multicast-broker-1.xml
   
Steps:

   - Kill one receiver2 and restart, one or both sender and receiver now
gets into an infinite loop 
     with the the excpetion:

nboundreceiver already connected
javax.jms.InvalidClientIDException: Broker: receiver - Client:
NC_receiverToo_inboundreceiver already connected
        at
org.apache.activemq.broker.region.RegionBroker.addConnection(RegionBroker.java:210)
        at
org.apache.activemq.broker.BrokerFilter.addConnection(BrokerFilter.java:83)
        at
org.apache.activemq.advisory.AdvisoryBroker.addConnection(AdvisoryBroker.java:71)
        at
org.apache.activemq.broker.BrokerFilter.addConnection(BrokerFilter.java:83)
        at
org.apache.activemq.broker.MutableBrokerFilter.addConnection(MutableBrokerFilter.java:93)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.processAddConnection(TransportConnection.java:685)
        at
org.apache.activemq.command.ConnectionInfo.visit(ConnectionInfo.java:121)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection.service(TransportConnection.java:283)
        at
org.apache.activemq.broker.TransportConnection$1.onCommand(TransportConnection.java:188)
        at
org.apache.activemq.transport.ResponseCorrelator.onCommand(ResponseCorrelator.java:96)
        at
org.apache.activemq.transport.TransportFilter.onCommand(TransportFilter.java:65)
        at
org.apache.activemq.transport.vm.VMTransport.iterate(VMTransport.java:224)
        at
org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner.runTask(DedicatedTaskRunner.java:97)
        at
org.apache.activemq.thread.DedicatedTaskRunner$1.run(DedicatedTaskRunner.java:39)

The only fix is to restart all brokers.

Is this a known bug or a configuration issue?


    
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with-Networked-Brokers-tf4090473s2354.html#a11628738
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message