activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hh_meta <helen_...@tvworks.com>
Subject Re: Demand Forwarding Bridge issue
Date Thu, 12 Jul 2007 20:57:56 GMT

is there any update on this? I'd like to know "the criteria on which broker
will start forwarding messages to remote broker" as well...


naga007 wrote:
> 
> I have complex application which has a producer and multiple consumers
> consuming messages from a Queue. The application runs on two different
> servers connects to a activeMQ broker which has demand forwarding bridge
> to another activeMQ broker running on a different server. When running a
> simple loadtest its seems like messages are not being forwared to the
> second broker. Iam not sure if iam doing  anything wrong and would
> appreciate any help from activemq folks.
> 
> Here is my demand forrward bridge configuration.
> 
>          <networkConnectors>
>          <networkConnector uri="static://(tcp://remotehost:61616)"
> failover="false" name="queues_only" dynamicOnly="true"
> conduitSubscriptions="false" decreaseNetworkConsumerPriority="false"
> networkTTL=99 bridgeTemporaryDestinations="true"> </networkConnector>
>     </networkConnectors>
> 
> 
> Also, i would like to know the criteria on which broker will start
> forwarding messages to remote broker.
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Demand-Forwarding-Bridge-issue-tf3243211s2354.html#a11568708
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message