activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jiang <zju_...@163.com>
Subject Re: why can not connect to the brokers
Date Tue, 10 Jul 2007 06:03:22 GMT

James:
    Whether 'static' schema is not supported also? Last time I tried
'failover', but I find it was slow some way.(I configured 3 brokers , one
was my machine. I run the client code on my machine. I used
'failover:(tcp://localhost:61616,...)'  in my opinion it should find
localhost in a short time , but from the test result , it was more slower
than what I expected.) 

James.Strachan wrote:
> 
> Yeah - or use failover...
> 
> http://activemq.apache.org/failover-transport-reference.html
> 
> On 7/9/07, Adrian Co <aco@exist.com> wrote:
>> Must be out-dated documentation. I don't think list is a valid transport
>> scheme. You could try the static transport scheme.
>>
>> Jiang wrote:
>> > I config 3 brokers . In the client code , I use uri as
>> >
>> "list:tcp://localhost:61616,tcp://192.168.1.110:61616,tcp://192.168.1.112:61616"
>> > . But when I start the code , it throw "Transport scheme NOT
>> recognized:
>> > [list]" . From the docs, I find list: is valid for multi brokers
>> connection
>> > . Why ?
>> > Any help is welcome .
>> >
>> > thanks
>> >
>> >
>> >
>>
>>
> 
> 
> -- 
> James
> -------
> http://macstrac.blogspot.com/
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/why-can-not-connect-to-the-brokers-tf4039601s2354.html#a11515312
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message