activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jan Stette" <jan.ste...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ Dropping Connections
Date Tue, 26 Jun 2007 08:01:46 GMT
Hi James, thanks for your reply.

I tried the option you mention, but it didn't seem to make a difference.  I
will try the latest 5.0 snapshot as well to see if that's any better.

Regards,
Jan


On 25/06/07, James Strachan <james.strachan@gmail.com> wrote:
>
> On 6/25/07, Jan Stette <jan.stette@gmail.com> wrote:
> > I'm currently trying to incorporate ActiveMQ 4.1.1 into a project (Java
> 6,
> > tested on Windows XP so far).
> >
> > We're seeing a lot of cases in the logs where ActiveMQ is apparently
> > dropping and re-establishing connections.  This is with only two JVMs,
> > running on a single host, "peer" transport, setting up TCP connections
> > between JVMs and clients in each JVM connecting to the embedded
> broker..  It
> > seems to happen when the processes are heavily loaded - even when there
> is
> > no messaging going on!
> >
> > Is there some kind of watchdog thread or timeout that is causing this to
> > happen?  How can I configure this to be less agressive in bouncing
> > connections?
>
> This could be a bug that was fixed in trunk...
> http://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1146
>
> a workaround is to increase maxInactivityDuration
> http://activemq.apache.org/configuring-wire-formats.html
>
> --
> James
> -------
> http://macstrac.blogspot.com/
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message