activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nkiesel <nkie...@tbdnetworks.com>
Subject network of brokers: transports disposed every second
Date Sat, 30 Jun 2007 02:47:02 GMT

Hi,

I'm using 4.1.1 and try to set up a network of 2 brokers:
aqprimary.xml has
   <networkConnectors>
      <networkConnector name="sec" uri="static//:(tcp://192.168.4.45:61618)"
networkTTL="2"/>
   </networkConnectors>

and aqsecondary.xml has
   <transportConnectors>
      <transportConnector uri="tcp://localhost:61618"/>
    </transportConnectors>

When starting the primary with the secondary already running, I see lots of
the following with ever increasing vm://localhost#:

19:33:07,153 INFO  [NetworkConnector] Establishing network connection
between from vm://localhost?network=true to tcp://192.168.4.45:61618
19:33:07,173 INFO  [DemandForwardingBridge] Network connection between
vm://localhost#4 and tcp:///192.168.4.45:61618(localhost) has been
established.
19:33:07,554 ERROR [DurableConduitBridge] Failed to add static destination
queue://secondary.top
org.apache.activemq.transport.TransportDisposedIOException: Peer
(vm://localhost#5) disposed.
        at
org.apache.activemq.transport.vm.VMTransport.oneway(VMTransport.java:86)
        at
org.apache.activemq.transport.MutexTransport.oneway(MutexTransport.java:47)
        at
org.apache.activemq.transport.ResponseCorrelator.oneway(ResponseCorrelator.java:60)
        at
rg.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport.addSubscription(DemandForwardingBridgeSupport.java:451)
        at
org.apache.activemq.network.DurableConduitBridge.setupStaticDestinations(DurableConduitBridge.java:64)
        at
org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport.startLocalBridge(DemandForwardingBridgeSupport.java:241)
        at
org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridgeSupport$3.run(DemandForwardingBridgeSupport.java:198)
19:33:07,555 INFO  [DemandForwardingBridge] Network connection between
vm://localhost#4 and tcp:///192.168.4.45:61618 shutdown due to a remote
error: org.apache.activemq.transport.TransportDisposedIOException: Peer
(vm://localhost#5) disposed.


Any idea what I'm doing wrong?  I use Oracle in a persistenceAdapter on both
sides.

Best,
  Norbert

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/network-of-brokers%3A-transports-disposed-every-second-tf4003251s2354.html#a11370037
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message