activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tim.b...@sensis.com>
Subject RE: Problem for installin ActiveMQ CPP on MAC OS X Tiger
Date Wed, 09 May 2007 20:34:04 GMT
Have you tried using the options for the configure script?

  --with-cppunit-prefix=PFX   Prefix where CppUnit is installed
(optional)
  --with-cppunit-exec-prefix=PFX  Exec prefix where CppUnit is installed
(optional)


./configure --help will show you all the options

On Wed, 2007-05-09 at 07:17 -0700, didyeah971 wrote:
> I tried a new cpp-unit install (v1.12.0) thanks to macports and the cppunit
> libs seems to be installed in '/opt/local/lib'.
> 
> A binary (cppunit-config) is installed in opt/local/bin
> Actually, i cannot launch ./configure (if you're speaking about the amqcpp
> one) because the error occurs when i launch ./autogen.sh
> 
> 
> tabish121 wrote:
> > 
> > Where does the cppunit stuff get installed?  By default on Linux if you
> > use the src distribution to install cppunit it puts itself in /usr/local
> > and can't be found by the autoconf scripts, so you have to manually set
> > the prefix to /usr i.e ./configure --prefix=/usr I don't know if
> > something similar is happening on your Mac.
> > 
> > On Wed, 2007-05-09 at 02:21 -0700, didyeah971 wrote:
> >> I followed the specific install for mac os x ( ./configure , make and
> >> make
> >> install,  with flags) on this 
> >> http://cppunit.sourceforge.net/cppunit-wiki/BuildingCppUnit1#head-67706fd38aa0040e96664d7bc40157f1b9df5650
> >> site  
> >> I updated autoconf thanks to MacPort, and i still have the same error.
> >> it's the first time i use these tools so i am kind of lost...
> >> 
> >> Mittler, Nathan wrote:
> >> > 
> >> > I have autoconf v2.60 on OS X 10.4.9 and it works fine for me.  
> >> > 
> >> > How did u install cppunit?
> >> > 
> >> >> -----Original Message-----
> >> >> From: didyeah971 [mailto:didyeah971@yahoo.fr] 
> >> >> Sent: Friday, May 04, 2007 12:34 PM
> >> >> To: users@activemq.apache.org
> >> >> Subject: Problem for installin ActiveMQ CPP on MAC OS X Tiger
> >> >> 
> >> >> 
> >> >> Hi,
> >> >> I am trying install  activemq cpp 2.0 on mac os x 10.4.9.As 
> >> >> the automake supplied is obsolete, i am using the latest 
> >> >> release, (1.9.6) and cppunit
> >> >> 1.11.6
> >> >> Once i launch autogen.sh, i have this message:  
> >> >> 
> >> >> aclocal: configure.ac: 86: macro `AM_PATH_CPPUNIT' not found 
> >> >> in library
> >> >> autoreconf: aclocal failed with exit status: 1
> >> >> 
> >> >> What could be the issue, bad cppunit install (i did it and 
> >> >> redid it many
> >> >> times) or bad version or autoconf (the one used is 2.59)
> >> >> 
> >> >> Thx for help
> >> >> Did
> >> >> --
> >> >> View this message in context: 
> >> >> http://www.nabble.com/Problem-for-installin-ActiveMQ-CPP-on-MA
> >> >> C-OS-X-Tiger-tf3692575s2354.html#a10324437
> >> >> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
> >> >> 
> >> >> 
> >> > 
> >> > 
> >> 
> > 
> > 
> 

Mime
View raw message