activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Assembly not having Strong name.
Date Wed, 18 Apr 2007 09:31:57 GMT
Anyone fancy volunteering to hack the NAnt scripts to support Strong Names?

On 4/18/07, DeGee <degongz@hotmail.com> wrote:
>
> My problem is that I have a .net project that uses strong named assemblies.
> When I try to import the ActiveMQ NMS assembly, it fails because the
> assemblies supplied were not strongly named.
>
> There are reference assemblies in the package that do not come with source
> codes and are not strongly named, thus when I attempt to create a strongly
> named assembly given the source codes, the build failed.
>
> I am also not able to register the assembly manually using regasm and
> gacutil. I have also tried to convert the dlls to strongly named using
> ildasm and ilasm but without success.
>
> Yup that's the crux of my problem.
>
> Thanks :)
>
> Oleg Deribas-5 wrote:
> >
> > Hello,
> >
> > Hiram Chirino said the following on 17.04.2007 17:55:
> >
> >> What does that mean?  How does an assembly get strongly named?
> >
> > There is good explanation here:
> > http://www.codeproject.com/dotnet/StrongNameExplained.asp
> >
> > --
> > Oleg
> >
> >
> >
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Assembly-not-having-Strong-name.-tf3588553s2354.html#a10055219
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message