activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Morrow 2 <tim.mor...@gmail.com>
Subject Re: DequeueCount is 0 even with active consumers
Date Fri, 06 Apr 2007 13:46:07 GMT

Sorry, its been a while since I've had to write a client by hand, but do you
need to call
  amqConnection.start() 
to begin receiving messages?

Tim


astepanenko wrote:
> 
> Dear all,
> 
> I'm new to ActiveMQ and have run into a problem when EnqueueCount and
> DispatchCount for my queue in JConsole are increased accordingly with
> every new message, but the DequeueCount is still 0, and my onMessage()
> handlers are never called. I use ActiveMQ-4.2-incubator-SNAPSHOT. JConsole
> also reports the correct number of consumers for the queue. What am I
> missing here? Why messages are not delivered to my consumers? If they are
> dispatched then to what destination?
> 
> The following piece of code creates a queue and registers a consumer to
> it:
> ##
>         ActiveMQConnectionFactory connFactory = 
>             new ActiveMQConnectionFactory(this.adminAccessUsername,
> this.adminAccessPassword, this.tcpUrl);
>         Connection amqConnection = connFactory.createConnection();
>         Session amqSession = amqConnection.createSession(false,
> Session.CLIENT_ACKNOWLEDGE);
>         Queue controlQueue = amqSession.createQueue(exaControlQueue);        
>         consumer = amqSession.createConsumer(controlQueue);
>         consumer.setMessageListener(new ControlListener());
> ##
> ControlListener implements MessageListener interface, but it's onMessage()
> method is never called.
> 
> Thank you in advance,
> Andrew Stepanenko
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/DequeueCount-is-0-even-with-active-consumers-tf3535958s2354.html#a9872479
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message