activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mjanveaux <m...@mobiledesigntech.com>
Subject Re: Failing to acquire exclusive lock - MySQL
Date Wed, 18 Apr 2007 03:48:25 GMT

Just additional information - this only happens when using mySQL - I tried
this using derby and it works fine...
I"m using mysql 5.0.37


mjanveaux wrote:
> 
> Hello,
> 
> I recently upgraded to ActiveMQ 4.1.1 from 4.0.1  I integrated ActiveMQ
> into my application using spring but not using the spring jms templates
> etc... Here's what I have in my spring configuration for my broker:
> 
> <bean id="broker" class="org.apache.activemq.xbean.BrokerFactoryBean">
>     <property
> name="config"><value>/WEB-INF/activemq.xml</value></property>
>     <property name="start"><value>true</value></property>
> </bean>
> 
> Here's my activemq.xml file...
>  http://www.nabble.com/file/7936/activemq.xml activemq.xml 
> 
> My application is now failing to startup with the following messages in
> the logs over and over:
> INFO 17/04/2007 21:27:02 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Attempting to
> acquire the exclusive lock to become the Master broker
> DEBUG 17/04/2007 21:27:02 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Sleeping for 1000
> milli(s) before trying again to get the lock...
> INFO 17/04/2007 21:27:03 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Attempting to
> acquire the exclusive lock to become the Master broker
> DEBUG 17/04/2007 21:27:03 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Sleeping for 1000
> milli(s) before trying again to get the lock...
> INFO 17/04/2007 21:27:04 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Attempting to
> acquire the exclusive lock to become the Master broker
> DEBUG 17/04/2007 21:27:04 Main Thread 
> org.apache.activemq.store.jdbc.DefaultDatabaseLocker - Sleeping for 1000
> milli(s) before trying again to get the lock...
> 
> 
> Am I missing a setting? Doing something wrong?  If anybody has some
> insight I'd appreciate this, I didn't have this problem before.
> 
> Thank you
> 
> Mark
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Failing-to-acquire-exclusive-lock---MySQL-tf3598830s2354.html#a10051796
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message