activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: [Spam: 5.0] constant 'DemandForwardingBridge' Network Connection established messages?
Date Tue, 20 Mar 2007 10:05:15 GMT
which version are you seeing this in ? - this certainly would cause  
problems for durable subscribers

cheers,

Rob

On 20 Mar 2007, at 02:30, facboy wrote:

>
> one other thing i noticed while debugging...the discovery agents  
> for the
> network connectors don't seem to get their broker names set  
> correctly (not
> sure if this is causing the problem, i suspect not).  the discovery  
> agents
> get instantiated when the bean definition is being parsed, at which  
> point
> the network connectors have the default 'localhost' set for the  
> broker name.
> later on the network connectors broker name is synchronized with  
> the name of
> the broker they reside in, but this is never applied to the  
> discovery agent
> within the network connector so it always has it's internal value  
> set to
> 'localhost'.
>
>
> facboy wrote:
>>
>> hi all,
>>
>> running testing locally and i've got two instances of jboss  
>> running, each
>> with a uniquely named broker and with openwire on different  
>> ports.  using
>> multicast discovery.  i have 2 MDBs deployed on each server, each
>> listening to a different topic.
>>
>> i get these messages constantly in the logs (and in the console):
>>
>> INFO  [DemandForwardingBridge] Network connection between vm://x1 and
>> tcp://localhost/127.0.0.1:63636(x2) has been established.
>>
>> is this normal?  do they more or less coincide with the MDBs  
>> 'polling' the
>> topic?
>>
>
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/constant-% 
> 27DemandForwardingBridge%27-Network-Connection-established- 
> messages--tf3430941s2354.html#a9565170
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>


Mime
View raw message