activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From didyeah971 <didyeah...@yahoo.fr>
Subject Re: [Spam: 5.0] Problem whith librairies
Date Thu, 01 Mar 2007 18:15:42 GMT

Sorry but I  have one more question, i can i test the web module, do i have
to download each file from the from svn, because i don't find it anywhere
else. that's why i'm  interested in, it's the ajax connectors.
thx, did

didyeah971 wrote:
> 
> I just tested the code and it runs great now, thanks a lot. Now i'll be
> able to test other ways to use it.
> Did
> 
> didyeah971 wrote:
>> 
>> almost the methods have been recognized execept in the "run" method,
>> org.apache.activemq.broker.impl.Main.main(args) doesn't seem to exist. I
>> tried with the eclipse completion, and i found no package or class named
>> broker.impl
>> 
>> 
>> James.Strachan wrote:
>>> 
>>> On 3/1/07, didyeah971 <didyeah971@yahoo.fr> wrote:
>>>>
>>>> Ok, i just saw the wiki, i compared the codes, and it seems to be the
>>>> same so
>>>> i copied and there is still this error and on the
>>>> org.activemq.ActiveMQConnectionFactory. Maybe it takes a while to be
>>>> uptdated, so i'll look later.
>>> 
>>> It takes a while to update. Here's the latest greatest...
>>> http://cwiki.apache.org/ACTIVEMQ/hello-world.html
>>> 
>>> as I said, use the right package name (org.apache.activemq.*) and it'll
>>> be fine.
>>> -- 
>>> 
>>> James
>>> -------
>>> http://radio.weblogs.com/0112098/
>>> 
>>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-whith-librairies-tf3326135s2354.html#a9255370
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message