activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From didyeah971 <didyeah...@yahoo.fr>
Subject Re: [Spam: 5.0] Problem whith librairies
Date Thu, 01 Mar 2007 14:07:05 GMT

I tested the example located here http://activemq.apache.org/hello-world.html
, using this version "apache-activemq-4.1.0-incubator".
I don't think this example is from an old 3.x version, otherwise, there
would be a little error on the activemq website.
Actually, only the org.apache.activemq are unrecognized, the jms librairies
are, because they are already in my path. 


James.Strachan wrote:
> 
> Which version are you using? The package name has been
> org.apache.activemq for quite some time (since version 4.x). Are you
> sure you're not using example programs from an old 3.x version of
> activemq?
> 
> On 3/1/07, didyeah971 <didyeah971@yahoo.fr> wrote:
>>
>> I just installed ActiveMQ, i launched a producer and a consumer and
>> everithing ran ok but when i tried to compile the helloworld example
>> (App.java) that is on the website, the "org.activemq" is not recognized
>> neither by eclipse nor in command line.
>> I added it the activemq.jar (actually it's
>> apache-activemq-4.1.0.-incubator.jar) in my classpath.
>> I am testing the latest 4.1.0 version with JDK 1.6.0
>> Thx for helping,
>> did
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Problem-whith-librairies-tf3326135s2354.html#a9247233
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> 
> James
> -------
> http://radio.weblogs.com/0112098/
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-whith-librairies-tf3326135s2354.html#a9250200
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message