activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: cant see named connection in jconsole
Date Tue, 27 Feb 2007 18:18:44 GMT
Great. Thanks for letting us know

On 2/27/07, Iakov <admin@jbpcapital.com> wrote:
>
>
> James.Strachan wrote:
> >
> > On 2/26/07, Iakov <admin@jbpcapital.com> wrote:
> >> James.Strachan wrote:
> >> >
> >> > On 2/26/07, Iakov <admin@jbpcapital.com> wrote:
> >> >>
> >> >> hi,
> >> >>
> >> >> i am running a client which concurrently uses two connections both
are
> >> >> named
> >> >> (thru createConnection method) both are working, but i only see one
of
> >> >> them
> >> >> as named in JConsole. how come?
> >> >
> >> > Are you sure you are refreshing the tree in JConsole? Does restarting
> >> > JConsole help?
> >> >
> >> > --
> >> >
> >> > James
> >> > -------
> >> > http://radio.weblogs.com/0112098/
> >> >
> >> >
> >>
> >>
> >> yep, I have other clients that connect and disconnect and i can see the
> >> tree
> >> updating. I am using two different factories (the connecting threads are
> >> completely separate) and create ConnectionFactory via new in c++ api.
> >> should
> >> i keep one global factory ?
> >
> > It shouldn't make much difference; a connection is a connection
> > however you make it.
> >
> > So could you summarize the exact circumstances when a connection does
> > not show up in JMX? Also are you completely sure that the connection
> > you think should be in JMX is definitely still active? (ActiveMQ by
> > default will shut down inactive connections).
> >
> >
> > --
> >
> > James
> > -------
> > http://radio.weblogs.com/0112098/
> >
> >
>
> James, After making sure that every client _exits_ properly (i am running 4
> clients on the same channel) everything works. I think what was hapening was
> the following: one of the clients (not the one I was questioning) was not
> exiting gracefully - i was basically killing it every time i needed to
> restart, so the broker did not know the client was dead. after doing this
> kill/restart thingy for a while the _other_ client would not show a name on
> connection to the same channel even thought it was showing in the "address"
> category. it seems that when a publisher on a channel does not behave the
> listeners start acting funny. I am making sure now that every client
> observes the protocol so things are working.
>
> Thank you!
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/cant-see-named-connection-in-jconsole-tf3294255s2354.html#a9187987
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message