activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: pb when compiling the ActiveMQ 4.1
Date Tue, 20 Feb 2007 14:04:36 GMT
I wonder if this is some issue with maven 2.0.5 as we've all been
using 2.0.4 and building fine for some time.  I'll try get a chance to
try out 2.0.5 soon to see if thats the cause


On 2/20/07, Dominique DE VITO <dominique.devito@thalesgroup.com> wrote:
> Hi,
>
> I have just seen the Web Console :
> http://activemq.apache.org/web-console.html
>
> I have downloaded **ActiveMQ 4.1** from SVN and entered the command (in
> the page given above) :
>
> mvn clean install -Dmaven.test.skip=true
>
> Results :
>
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] The plugin 'org.apache.maven.plugins:maven-clean-plugin' does not
> exist or no valid version could be found
>
> Well, my proxy configuration is quite good, as if I remove 'clean' and
> only enter the following command :
>
> mvn install -Dmaven.test.skip=true
>
> I just can see Maven to download files:
>
> [INFO] artifact org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin: checking for
> updates from apache.incubating.releases
> [INFO] artifact org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin: checking for
> updates from central
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-site-plugin/2.0-beta-5/maven-site-plugin-2.0-beta-5.pom
> 2K downloaded
> Downloading:
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/org/apache/maven/plugins/maven-plugins/1/maven-plugins-1.pom
> [WARNING] Unable to get resource
> 'org.apache.maven.plugins:maven-plugins:pom:1' from repository
> apache.incubating.releases
> (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/plugins/maven-plugins/1/maven-plugins-1.pom
> 3K downloaded
>
> I am quite surprised, the "clean" action is unknown...
>
> But, it runs well... until the following error:
>
> [WARNING] Unable to get resource 'org.apache.maven:maven:pom:2.0.2' from
> repository apache.incubating.releases
> (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/maven/2.0.2/maven-2.0.2.pom
> 12K downloaded
> [WARNING] *** CHECKSUM FAILED - Checksum failed on download: local =
> 'b4795d5d85175cca21e698937a6d49f5c6fc4651'; remote =
> '816e22beec3ee5c4a344959625a824bb6202daeb' - RETRYING
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/maven/2.0.2/maven-2.0.2.pom
> 12K downloaded
> [WARNING] *** CHECKSUM FAILED - Checksum failed on download: local =
> '2e94e9293b962c1abc47f395127cbd6cbc2c0209'; remote =
> '816e22beec3ee5c4a344959625a824bb6202daeb' - IGNORING
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Error building POM (may not be this project's POM).
>
> I was running on JRE 6 with Maven 2.0.5.
>
> I have switched to JRE 5_08 and re-run "c:\maven-2.0.5\bin\mvn install
> -Dmaven.test.skip=true"
>
> Then, I have got another error:
>
> Downloading:
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/org/apache/maven/maven-settings/2.0/maven-settings-2.0.pom
> [WARNING] Unable to get resource
> 'org.apache.maven:maven-settings:pom:2.0' from repository
> apache.incubating.releases
> (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/maven-settings/2.0/maven-settings-2.0.pom
> 1K downloaded
> Downloading:
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/org/apache/maven/maven-artifact/2.0.2/maven-artifact-2.0.2.pom
> [WARNING] Unable to get resource
> 'org.apache.maven:maven-artifact:pom:2.0.2' from repository
> apache.incubating.releases
> (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
> Downloading:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/maven/maven-artifact/2.0.2/maven-artifact-2.0.2.pom
> 765b downloaded
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Error building POM (may not be this project's POM).
>
> I am surprised ActiveMQ 4.1 does not compile out of the box. What's wrong ?
>
> Have you got any idea ?
>
> Thanks.
>
> Best regards,
> Dominique
>
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message