activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From naga007 <NSo...@gmail.com>
Subject Re: [Spam: 5.0] Network/Cluster of Brokers - Please help
Date Mon, 26 Feb 2007 20:43:35 GMT

which version of activemq are using, iam using 4.1 and i could failover also
send me ur config.


naga007 wrote:
> 
> 
> use failover:(tcp://host1:61616,tcp://host2:61616) uri format for the
> client.s
> 
> 
> Gaurav Hariani wrote:
>> 
>> I'm trying to setup a cluster of Brokers (standalone) which clients can
>> connect to (ideally I would like them to be discovered)
>> listening to a TOPIC. In the case of a broker failing, the clients
>> connected to that broker should reconnect to another broker.
>> 
>> I'm able to get clients to connect to a random broker (given a static
>> list), but when I kill a broker, clients connected to that broker die
>> with the following exception:
>> 
>> Feb 23, 2007 4:28:47 PM
>> org.apache.activemq.transport.failover.FailoverTransport
>> handleTransportFailure
>> INFO: Transport failed, attempting to automatically reconnect due to:
>> java.net.SocketException: Connection reset java.net.SocketException:
>> Connection reset
>>        at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
>>        at
>> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpBufferedInputStream.fill(TcpBufferedInputStream.java:49)
>>        at
>> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpBufferedInputStream.read(TcpBufferedInputStream.java:56)
>>        at java.io.DataInputStream.readInt(Unknown Source)
>>        at
>> org.apache.activemq.openwire.OpenWireFormat.unmarshal(OpenWireFormat.java:267)
>>        at
>> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.readCommand(TcpTransport.java:156)
>>        at
>> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java:136)
>>        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
>> 
>> Also restarting the broker and the disconnected clients the restarted
>> clients don't get messages from the other clients.
>> 
>> The clients are using the following URL to connect:
>> java.naming.provider.url=static://(tcp://host1:61616,tcp://host2:61616)?failover=true
>> 
>> 
>> The brokers are configured with the following
>> 
>> host1:
>>    <transportConnectors>
>>       <transportConnector name="openwire" uri="tcp://host1:61616"
>> discoveryUri="multicast://default"/>
>>    </transportConnectors>
>>    <networkConnectors>
>>      <networkConnector name="host1 and host2"
>> uri="static://(tcp://host1:61616,tcp://host2:61616)" failover="true"/>
>>    </networkConnectors>
>> 
>> 
>> host2:
>>    <transportConnectors>
>>       <transportConnector name="openwire" uri="tcp://host2:61616"
>> discoveryUri="multicast://default"/>
>>    </transportConnectors>
>>    <networkConnectors>
>>      <networkConnector name="host1 and host2"
>> uri="static://(tcp://host1:61616,tcp://host2:61616)" failover="true"/>
>>    </networkConnectors>
>> 
>> 
>> 
>> Is there something obvious that I'm missing.
>> Also is there possible to use similar clients using the .NET API?
>> 
>> Thanks,
>> 
>> Gaurav Hariani
>> 
>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Network-Cluster-of-Brokers---Please-help-tf3293180s2354.html#a9168667
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message