activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From miniman <benjamin.cuthb...@db.com>
Subject jboss MDB not getting messages
Date Mon, 22 Jan 2007 09:20:46 GMT

All i have setup my activemq as per the following configurations
http://www.activemq.org/site/inbound-communication.html, but when i put my
MDB into jboss i don't get any messages recieved, but when i run the
examples and subscribe with the example consumer i can see the messages i am
posting but nothing coming up in the jboss..

startup when deployed is as follows, have i missed something.

09:11:22,278 INFO  [BrokerService] ActiveMQ 4.0.1 JMS Message Broker
(localhost) is starting
09:11:22,278 INFO  [BrokerService] For help or more information please see:
http://incubator.apache.
org/activemq/
09:11:22,310 INFO  [EJBDeployer] Deployed:
file:/C:/apps/jboss-4.0.5.GA/server/abm/deploy/TestMDB.jar
09:11:22,325 INFO  [JDBCPersistenceAdapter] Database driver recognized:
[apache_derby_embedded_jdbc_
driver]
09:11:22,794 INFO  [JournalPersistenceAdapter] Journal Recovery Started
from: Active Journal: using
2 x 20.0 Megs at: C:\apps\jboss-4.0.5.GA\bin\activemq-data\localhost\journal
09:11:22,856 INFO  [JournalPersistenceAdapter] Journal Recovered: 0
message(s) in transactions recov
ered.
09:11:22,872 INFO  [BrokerService] ActiveMQ JMS Message Broker (localhost,
ID:test1:3) started
09:11:22,919 INFO  [VMTransportFactory] binding to broker: localhost
09:11:22,935 INFO  [TransportConnector] Connector vm://localhost Started
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/jboss-MDB-not-getting-messages-tf3052576.html#a8485708
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message