activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bish, Tim" <Tim.B...@Sensis.com>
Subject RE: Error when using CLIENT_ACKNOWLEDGE from ActiveMQ CPP
Date Mon, 29 Jan 2007 19:04:54 GMT

Have you tried with the 1.1 release of AMQ CPP
http://people.apache.org/~nmittler/incubator-activemq-cpp-1.1-src.zip

There have been a lot of fixes since the 1.0 release.

> -----Original Message-----
> From: manuv [mailto:manuel.vivo01@campus.upf.edu]
> Sent: Monday, January 29, 2007 1:53 PM
> To: activemq-users@geronimo.apache.org
> Subject: Error when using CLIENT_ACKNOWLEDGE from ActiveMQ CPP
> 
> 
> Hi. We've been trying to use the CLIENT_ACKNOWLEDGE mode without
> success. As a test, we've modified the example code in the
> distribution so it uses CLIENT_ACKNOWLEDGE, and it gives an error. I'm
> attaching the modified C++ code, and the output.
> 
> We're using the release versions of ActiveMQ (4.1.0) and ActiveMQ CPP
> (1.0).
> 
> We've tried also with the latest snapshot of ActiveMQ
> (apache-activemq-4.2-incubator-20070120.082020-21.zip). It doesn't
> work either.
> 
> Is this a bug? Or are we making some mistake?
> 
> 
> http://www.nabble.com/file/6094/main.cpp main.cpp
> http://www.nabble.com/file/6095/out.zip out.zip
> 
> 
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Error-when-using-
> CLIENT_ACKNOWLEDGE-from-ActiveMQ-CPP-tf3137627.html#a8695284
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message