activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From drvillo <f.viv...@gmail.com>
Subject Re: Xbean not working with activemq-4.1
Date Thu, 14 Dec 2006 16:12:44 GMT

Mmh, ok...
could you tell me how I can do it?
googling for it I only found out that it's turned on 
by default but no how to disable it.
I believe is the spring application context that is responsible for
it but I can't figure out how at the moment...

Thanks a lot
Francesco


gnodet wrote:
> 
> I don't think ActiveMQ uses xbean-2.8-SNAPSHOT yet.
> You should disable xml validation, it would be easier.
> 
> On 12/14/06, drvillo <f.vivoli@gmail.com> wrote:
>>
>> Thus if I grab the trunk is it going to be solved?
>> Which other problems I'm likely to encounter
>> doing so?
>> Otherwise do you know how long it will take for
>> the next release to come out?
>>
>> Thanks for the info though!
>>
>>
>>
>> gnodet wrote:
>> >
>> > The XSD generated by xbean are not fully compliant.
>> > This problem has been fixed in xbean trunk and should
>> > be solved with the next release of xbean.
>> >
>> > On 12/14/06, drvillo <f.vivoli@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >> Hi all
>> >>
>> >> I've read some messages around but I still can figure out if the
>> >> configuration at
>> >>
>> http://www.activemq.org/site/how-do-i-embed-a-broker-inside-a-connection.html
>> >> is supposed to work right away.
>> >>
>> >> I'm using activemq-4.1 xbean-spring-2.7 and spring-2.0 (but tried also
>> >> spring-2.0.1).
>> >> It's related to
>> >>
>> http://www.nabble.com/spring-2.0-example-xml-Invalid--tf2550482.html#a7108762
>> >> and
>> >>
>> http://www.nabble.com/Broken-xbeans-XSD-in-4.1-snapshot-tf2416546.html#a6736085
>> >>
>> >> but the xbean bug http://issues.apache.org/jira/browse/XBEAN-57
>> >> is marked as fixed for 2.7, which I use.
>> >> Is the whole setup supposed to work? For what I read on the activemq
>> >> pages
>> >> it seems so...
>> >>
>> >> Thanks in advance for any help
>> >> Francesco Vivoli
>> >> --
>> >> View this message in context:
>> >>
>> http://www.nabble.com/Xbean-not-working-with-activemq-4.1-tf2819881.html#a7870648
>> >> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>> > --
>> > Cheers,
>> > Guillaume Nodet
>> >
>> >
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Xbean-not-working-with-activemq-4.1-tf2819881.html#a7871546
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> Cheers,
> Guillaume Nodet
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Xbean-not-working-with-activemq-4.1-tf2819881.html#a7875513
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message