activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marlon Santos <msan...@exist.com>
Subject Re: Starting ActiveMQ: brokerName not set?
Date Wed, 06 Dec 2006 10:20:54 GMT

Hi,

This was already fixed in trunk. 

Regards...



OLF wrote:
> 
> Hi,
> 
> it is the default configuration delivered with ActiveMQ 4.0.1.
> 
> regards 
> 
> Olaf
> 
> 
> Marlon Santos wrote:
>> 
>> Hi, 
>> 
>> can you send your xml configuration?
>> 
>> regards,
>> 
>> Marlon
>> 
>> 
>> 
>> OLF wrote:
>>> 
>>> 
>>> Marlon Santos wrote:
>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>>> gabriel kastenbaum wrote:
>>>>> 
>>>>> Hi everybody,
>>>>> 
>>>>> I am trying to start a network of brokers. I would like to set the 
>>>>> "brokerName"
>>>>> by the script that starts the broker with the propertie
>>>>> -Dactivemq.brokerName=$HOSTNAME
>>>>> 
>>>>> and in activemq.xml
>>>>> 
>>>>> <broker ... brokerName="${activemq.brokerName}">
>>>>> 
>>>>> The point is  that the brokerName is not set - or seems to be "not
>>>>> set".
>>>>> I have the following message in the logs: WARN 
>>>>> multicast.MulticastDiscoveryAgent <BrokerName is not set>
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> In fact even if I hard code a name in the configuration
>>>>> <broker brokerName="myHostName">
>>>>> 
>>>>> I have the same message.
>>>>> Do I have to take into account the WARN message?
>>>>> 
>>>>> y the way: Is the brokerName mandatory with a network of brokers
>>>>> working 
>>>>> with multicast?
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> 
>>>> 
>>>> HI!
>>>> 
>>>> Have you tried using defaultBroker as the brokername instead of the
>>>> ${activemq.brokerName} u were using? 
>>>> 
>>>> hope that helps...
>>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> Hi,
>>> 
>>> I got the same warning. The warning is generated by the discoveryagent,
>>> when the connector ist started.
>>> The discoveryagent is newly created, if it does not exist. The
>>> brokerName property of the discoveryagent
>>> is not set yet. The discoveryagent is started then and prints the
>>> warning.
>>> 
>>> I think this is a bug, because if the agent is created from scratch, it
>>> should be supplied with the brokername property of the connector for
>>> which it is created.
>>> 
>>>  
>>> 
>>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Starting-ActiveMQ%3A-brokerName-not-set--tf2613148.html#a7716770
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message