activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Can't use Hermes JMS with the last ActiveMQ 4.2 SNAPSHOT
Date Thu, 16 Nov 2006 08:36:39 GMT
I wonder, did you try clearing out the persistence files betfore
upgrading the activemq jars?

On 11/16/06, rhodebump <spamsucks@rhoderunner.com> wrote:
>
>
> Ricardo,
> I am having this same issue with the latest 4.1 snapshots.  I am also using
> spring 2.0/xbean-spring.
> Let's work together and share info and try to fix this problem.
>
> I have activemq running on a public server that folks can try (feel free)
> hostname: test.rhoderunner.com
> port: 6969
>
> jars:
> activeio-core-3.x-incubator-20061027.143938-1.jar
> activemq-core-4.1-incubator-20061110.043035-46.jar
> backport-util-concurrent-2.1.jar
> commons-logging-1.0.4.jar
> geronimo-j2ee-management_1.0_spec-1.0.jar
> geronimo-jms_1.1_spec-1.0.jar
> spring-2.0-rc1.jar
> xbean-spring-2.6.jar
>
> <beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
> xmlns:amq="http://activemq.org/config/1.0"
>   xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>   xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/beans
> http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans.xsd
>   http://activemq.org/config/1.0
> http://people.apache.org/repository/org.apache.activemq/xsds/activemq-core-4.1-incubator-SNAPSHOT.xsd">
>
>   <!--  lets create an embedded ActiveMQ Broker -->
>   <amq:broker useJmx="true" persistent="false" brokerName="BROKER_1">
>     <amq:transportConnectors>
>       <amq:transportConnector uri="tcp://localhost:6969" />
>     </amq:transportConnectors>
>   </amq:broker>
>
> </beans>
>
>
>
> Ricardo wrote:
> >
> > Hello,
> >
> > I was using one of the first 4.1 snapshots and it worked fine with Hermes
> > but now I have a problem with the wire format. After updating spring to
> > 2.0, I had to use a newer snapshot with the new version of xbean-spring.
> > I'm trying to use Hermes but it doesn't work in the last 4.1 and 4.2
> > snapshots. I use the same Hermes configuration as always, topic
> > discoverment works fine but when I try to browse a topic or queue Hermes
> > throws this message:
> >
> > javax.jms.JMSException
> >
> > Wire format negotation timeout : peer did not send his wire format.
> >
> > I'll upload a file with our log showing the wire negotiation. I hope to
> > not to annoy anyone with a dummy question, I don't have so much experience
> > with ActiveMQ.
> >
> > Thanks in advance,
> >
> > Ricardo. http://www.nabble.com/file/4179/log.xml log.xml
> >
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Can%27t-use-Hermes-JMS-with-the-last-ActiveMQ-4.2-SNAPSHOT-tf2636010.html#a7371755
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message