activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From javaxmlsoapdev <vika...@yahoo.com>
Subject Re: Web Console not working
Date Wed, 20 Sep 2006 19:28:02 GMT

James,

Yes I use Maven 2.0.4. I tried running number of times but facing same
errors. I don't use Maven for any other projects. can you please look into
this and advise? 

I am pretty stuck at this point as can't get JMX , JConsole to work (as per
my other thread) and Web console is also giving problem. 

James.Strachan wrote:
> 
> You\re using Maven 2.0.4? Can you build other projects using Maven?
> (Am wondering if its a http proxy issue). Failing that try running the
> build a few times as sometimes Maven fails to download things - check
> that after a few runs its still the same dependency thats missing.
> 
> On 9/13/06, javaxmlsoapdev <vikasdp@yahoo.com> wrote:
>>
>> Yes James. I have latest version from SVN (subversion). Any idea?
>>
>> James.Strachan wrote:
>> >
>> > Which version do you have? Are you using the latest code from
>> subversion?
>> >
>> >
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Web-Console-not-working-tf2262566.html#a6278087
>> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> 
> James
> -------
> http://radio.weblogs.com/0112098/
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Web-Console-not-working-tf2262566.html#a6414880
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message