activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From dooart <thiagocdua...@yahoo.com.br>
Subject Re: ActiveMQ, Clustered JBoss and JDBC Master/Slave
Date Sat, 02 Sep 2006 15:35:53 GMT

The other one is identical, except for the brokerName, that is
brokderDELL07VM1.

Thanks,

Thiago


rajdavies wrote:
> 
> Hi Thiago,
> 
> there only seems to be one broker config file - for broker  -  
> brokerDELL07.
> Could you send the other one too please ?
> 
> cheers,
> 
> Rob
> 
> On 2 Sep 2006, at 00:29, dooart wrote:
> 
>>
>> Oops... I forgot to attach the configuration files:
>> http://www.nabble.com/user-files/235843/configuration_files.zip
>> configuration_files.zip
>>
>> Thiago Duarte
>>
>>
>> dooart wrote:
>>>
>>> I am trying to setup an environment with a clustered JBoss and  
>>> ActiveMQ in
>>> JDBC Master/Slave mode. I'm going to use JMS in our application to  
>>> help in
>>> some issues with clustering, like indexing and local files
>>> synchronization.
>>>
>>> I have only two machines to run the entire environment and I want  
>>> to run
>>> an embedded ActiveMQ broker per application server to help in  
>>> application
>>> maintenance, so the final environment will be something like this:
>>>
>>> At first it seemed to be working fine, but when I started to test the
>>> behaviour of the environment shutting down the nodes and  
>>> restarting them,
>>> I started to have some problems with message duplication and lost
>>> messages. Here are the results of some tests I made (errors are  
>>> marked
>>> with red color):
>>>
>>> ...
>>>
>>> I've run the first test with MySQL 5.0 and the second test with MSSQL
>>> Server 2000 as datasources for JDBC Master/Slave, but both  
>>> configurations
>>> failed as you can see at the two tables above. I'm almost sure  
>>> that the
>>> steps 4 and 5 from the second test failed not because of MSSQL, but
>>> because the instability of the entire environment.
>>>
>>> Does anyone have a clue of what can be wrong? I don't know if this  
>>> helps,
>>> but I've attached my configuration files here.
>>>
>>> I'm using JBoss 4.0.4 GA and ActiveMQ 4.1 (I was using 4.0.1  
>>> before, but
>>> it didn't work too).
>>>
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Thiago Duarte
>>>
>>
>> -- 
>> View this message in context: http://www.nabble.com/ActiveMQ%2C- 
>> Clustered-JBoss-and-JDBC-Master-Slave-tf2204736.html#a6107815
>> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>>
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/ActiveMQ%2C-Clustered-JBoss-and-JDBC-Master-Slave-tf2204736.html#a6113785
Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.


Mime
View raw message