activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jonas Lim" <j...@exist.com>
Subject Re: receive() method not working on TopicSubscriber
Date Mon, 11 Sep 2006 03:06:30 GMT
Can you check that your producer is actually sending messages to the topic 
after running your consumer?

It looks like your code should be able to receive messages from the topic. 
Could you also post your producer code

Regards,
Jonas


----- Original Message ----- 
From: "rabidgremlin" <rabidgremlin@gmail.com>
To: <activemq-users@geronimo.apache.org>
Sent: Monday, September 11, 2006 9:35 AM
Subject: Re: receive() method not working on TopicSubscriber


> yep.... here is the snippet of code of some test code:
>
> 1)      topicConnection = topicConnectionFactory.createTopicConnection();
> 2)      topicConnection.setExceptionListener(new ExceptionHandler());
> 3)      topicSession = topicConnection.createTopicSession(false,
> Session.AUTO_ACKNOWLEDGE);
> 4)      topic = topicSession.createTopic(topicName);
>
> 5)      topicSubscriber = topicSession.createSubscriber(topic);
> 6)      //topicListener = new TextListener();
> 7)      //topicSubscriber.setMessageListener(topicListener);
>
> 8)      System.out.println("Starting subscriber press CTRL+C to kill");
> 9)      topicConnection.start();
>
> 10)      // now lets wait forever to avoid the JVM terminating immediately
> 11)      //Object lock = new Object();
> 12)      //synchronized (lock)
> 13)      //{
> 14)      //  lock.wait();
> 15)      //}
>
> 16)      while (true)
> 17)      {
> 18)        System.out.println("@@@@ " + topicSubscriber.receive
> ().toString());
> 19)        //Thread.sleep(1000);
> 20)      }
>
> If I comment out lines 16-20,  and uncomment lines 6-7 and 10-15 then
> everthing works.....
>
> On 9/11/06, Jonas Lim <jlim@exist.com> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> Can you check if you're calling the connection's start method
>> (connection.start()) before calling the receive() method?
>>
>> Regards,
>> Jonas
>>
>>
>> ----- Original Message -----
>> From: "rabidgremlin" <rabidgremlin@gmail.com>
>> To: <activemq-users@geronimo.apache.org>
>> Sent: Monday, September 11, 2006 7:48 AM
>> Subject: receive() method not working on TopicSubscriber
>>
>>
>> > Hi All,
>> >
>> > I have a piece of code which sets up a TopicSubscriber with a
>> > MessageListener. This works fine.
>> >
>> > I'm now trying to poll the TopicSubscriber instead (it suits my code
>> > better).
>> >
>> > So now my code does not register a listener and simply calls receive()
>> on
>> > the TopicSubscriber.
>> >
>> > However this does not work :( The receive() method never returns.
>> >
>> > What do I need to do differently to get the receive() method to 
>> > function
>> > correctly ?
>> >
>> > Thanks
>> >
>> > Jonathan
>> >
>>
>>
> 


Mime
View raw message