activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: MasterSlave failover question
Date Thu, 10 Aug 2006 07:17:31 GMT
this is most odd - but it looks like its all related - could you try  
the latest snapshot from here:

http://people.apache.org/maven-snapshot-repository/org/apache/ 
activemq/apache-activemq/

cheers,

Rob

Rob Davies
http://rajdavies.blogspot.com/

On 9 Aug 2006, at 23:53, cmose wrote:

>
> This just gets more and more strange (to me at least): My little  
> test sender
> sends out 10 text messages, 0-9; my test receiver just consumes  
> every text
> message and prints out the text.
> Here's what I get after running my test sender once (e.g., 10  
> messages on
> the queue, 0-9) and then running my test receiver:
> Text Message 0
> Text Message 1
> Text Message 2
> Text Message 3
> Text Message 4
> Text Message 5
> Text Message 5
> Text Message 6
> Text Message 7
> Text Message 8
> Text Message 9
> It looks like, in this case, one message is being redelivered? Is  
> there some
> configuration that I'm missing or is this just a situation likely  
> to be
> encountered when running the master slave configuration...?? (sure  
> hope
> not).
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/MasterSlave- 
> failover-question-tf2081356.html#a5735343
> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>








Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message