activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Invalid broker url
Date Fri, 28 Jul 2006 09:38:30 GMT
Am not sure what the problem is; you've not got a space in there have
you? You could try loose the // to change...

failover://(tcp://...

to

failover:(tcp://...

to see if that helps.

On 7/28/06, Javier Leyba <xleyba@gmail.com> wrote:
> On 7/28/06, James Strachan <james.strachan@gmail.com> wrote:
> > The documentation is all here...
> >
> > http://incubator.apache.org/activemq/configuring-transports.html
> >
> > what was the exception you got?
> >
>
>
> I got the following exception:
>
> - Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and
> javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
> java.lang.IllegalArgumentException: Invalid broker URI:
> broker.url=failover://(tcp://172.31.112.9:62002,tcp://172.31.112.9:62004)?initialReconnectDelay=100&maxReconnectDelay=30000&random=false&maxReconnectAttempts=3
>         at org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory.createURI(ActiveMQConnectionFactory.java:134)
>         at org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory.<init>(ActiveMQConnectionFactory.java:109)
>         at com.bs.proteo.notifications.mom.Subscriber.init(Unknown Source)
>         at com.bs.proteo.notifications.mom.Subscriber.getInstance(Unknown Source)
>         at mapa.personalFolder.client.mom.PersonalFolderSubscriber.subscribe(PersonalFolderSubscriber.java:50)
>         at mapa.personalFolder.client.views.UserLoginView.subscribe(UserLoginView.java:191)
>         at mapa.personalFolder.client.views.UserLoginView$2.handleEvent(UserLoginView.java:94)
>         at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:66)
>         at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:843)
>         at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.java:3125)
>         at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:2758)
>         at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.java:1699)
>         at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:1663)
>         at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Workbench.java:367)
>         at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.java:143)
>         at mapa.personalFolder.client.PersonalFolderApplication.run(PersonalFolderApplication.java:18)
>         at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(PlatformActivator.java:226)
>         at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:376)
>         at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:163)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>         at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
>         at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:334)
>         at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:278)
>         at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:973)
>         at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:948)
> Caused by: java.net.URISyntaxException: Illegal character in scheme
> name at index 10:
> broker.url=failover://(tcp://172.31.112.9:62002,tcp://172.31.112.9:62004)?initialReconnectDelay=100&maxReconnectDelay=30000&random=false&maxReconnectAttempts=3
>         at java.net.URI$Parser.fail(URI.java:2752)
>         at java.net.URI$Parser.checkChars(URI.java:2925)
>         at java.net.URI$Parser.parse(URI.java:2952)
>         at java.net.URI.<init>(URI.java:574)
>         at org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory.createURI(ActiveMQConnectionFactory.java:131)
>         ... 26 more
>
>
> with this url using what docs said.
>
> failover://(tcp://172.31.112.9:62002,tcp://172.31.112.9:62004)?initialReconnectDelay=100&maxReconnectDelay=30000&random=false&maxReconnectAttempts=3
>
>
> But if I use an oldie url I´ve from older examples I didn´t received this error.
>
> Thanks in advance
>
>
>
> --
> Javier Leyba
> Barcelona - Spain
> http://blog.leyba.com.ar
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message