activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sanjiv Jivan" <sanjiv.ji...@gmail.com>
Subject Re: MulticastDiscoveryAgent - brokerName not set
Date Mon, 31 Jul 2006 15:51:45 GMT
I've seen those warnings too when running in discovery mode even though I've
set the broker name in the ActiveMQ config.

On 7/31/06, jcarreira <jcarreira@gmail.com> wrote:
>
>
> I'm getting this error:
>
> 2006-07-31 11:02:17,469 [main] WARN
> org.apache.activemq.transport.discovery.multicast.MulticastDiscoveryAgent-
> brokerName not set
>
> Here's my broker configuration:
>
>    <amq:broker brokerName="cluster" useJmx="true">
>        <!--  Use the following to set the broker memory limit (in bytes)
> -->
>        <amq:memoryManager>
>            <amq:usageManager limit="1048576"/>
>        </amq:memoryManager>
>
>        <amq:networkConnectors>
>            <amq:networkConnector uri="multicast://nirvana-dev"/>
>        </amq:networkConnectors>
>
>
>        <amq:persistenceAdapter>
>            <amq:memoryPersistenceAdapter/>
>        </amq:persistenceAdapter>
>
>        <amq:transportConnectors>
>            <amq:transportConnector uri="tcp://localhost:61616"
> discoveryUri="multicast://nirvana-dev"/>
>        </amq:transportConnectors>
>
>    </amq:broker>
>
> Can anyone clue me in to what I've configured incorrectly?
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/MulticastDiscoveryAgent---brokerName-not-set-tf2028089.html#a5577527
> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message