activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Broker hangs on addConnector
Date Fri, 09 Jun 2006 06:15:31 GMT
This sounds really strange - maybe 'localhost' can't be used on your
machine due to its network configuration; maybe try using an API
address or another port?

On 6/9/06, Ramesh Bobba <ramesh@transerainc.com> wrote:
> Ok folks,
>
> I even tried the basic invocation:
>
> BrokerService broker = new BrokerService();
> Broker.addConnector("tcp://localhost:9998");
>
> broker.start();
>
> Even this hangs under linux!!!
>
> Regards,
>
> Ramesh K Bobba
> Sr. Software Engineer
> Transera Communications Inc.
> 10101 N. DeAnza Blvd., Suite 100
> Cupertino, CA 95014
> (w)408.873.1984x108
> (f)408.873.7412
> (c)510.579.0001
>
> -----Original Message-----
> From: Ramesh Bobba [mailto:ramesh@transerainc.com]
> Sent: Thursday, June 08, 2006 2:16 PM
> To: activemq-users@geronimo.apache.org
> Subject: RE: Broker hangs on addConnector
>
> I have left it in this state for about 2 hrs. Its still hung. There is
> no CPU activity.
>
> Regards,
>
> Ramesh K Bobba
> Sr. Software Engineer
> Transera Communications Inc.
> 10101 N. DeAnza Blvd., Suite 100
> Cupertino, CA 95014
> (w)408.873.1984x108
> (f)408.873.7412
> (c)510.579.0001
>
> -----Original Message-----
> From: Ramesh Bobba [mailto:ramesh@transerainc.com]
> Sent: Thursday, June 08, 2006 2:04 PM
> To: activemq-users@geronimo.apache.org
> Subject: RE: Broker hangs on addConnector
>
> I am using 4.0 RC2
>
> Regards,
>
> Ramesh K Bobba
> Sr. Software Engineer
> Transera Communications Inc.
> 10101 N. DeAnza Blvd., Suite 100
> Cupertino, CA 95014
> (w)408.873.1984x108
> (f)408.873.7412
> (c)510.579.0001
>
> -----Original Message-----
> From: James Strachan [mailto:james.strachan@gmail.com]
> Sent: Thursday, June 08, 2006 11:36 AM
> To: activemq-users@geronimo.apache.org
> Subject: Re: Broker hangs on addConnector
>
> Which version are you using? There was a bug a few months ago that
> addConnector() would sometimes try start the broker's persistence
> engine which would cause a full recovery to start.
>
> On 6/8/06, Ramesh Bobba <ramesh@transerainc.com> wrote:
> > Hi,
> >
> >
> >
> > I am trying to run an embedded broker in my code that runs under
> tomcat.
> > I do the following and it runs fine in windows but hangs at startup at
> > addConnector on linux. Anything I am doing wrong?
> >
> >
> >
> >            broker.setDataDirectory(new File("/opt/data"));
> >
> >             broker.setDeleteAllMessagesOnStartup(true);
> >
> >             broker.setPersistent(true);
> >
> >
> >
> >             broker.addConnector("tcp://localhost:9988");
> >
> >             broker.setBrokerName("testbroker");
> >
> >             broker.start();
> >
> >
> >
> > It is never getting out of the addConnector call.
> >
> >
> >
> > Regards,
> >
> >
> >
> > Ramesh K Bobba
> >
> > Sr. Software Engineer
> >
> >   <http://www.transerainc.com/>
> >
> > 10101 N. DeAnza Blvd., Suite 100
> >
> > Cupertino, CA 95014
> >
> > (w)408.873.1984x108
> >
> > (f)408.873.7412
> >
> > (c)510.579.0001
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
> --
>
> James
> -------
> http://radio.weblogs.com/0112098/
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message