activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino" <hi...@hiramchirino.com>
Subject Re: Does AMQ 4.0.1 embedded broker work?
Date Wed, 28 Jun 2006 00:25:24 GMT
try setting the failover option to true.

On 6/27/06, Tony Bonghi <tonybonghi@yahoo.com> wrote:
>
>
> I am a 3.2 user and I'm attempting to upgrade to 4.0.1 with no success. In
> 3.2, I had a clustered embedded broker setup working. I have been unable
> to
> do this with 4.0.1. I read a lot of info on this and seen a bunch of
> posts,
> so I'm assuming this does work. I am attempting to use a static list of
> networkConnectors. I am getting SocketException errors when the machines
> attempt to connect to each other.
>
> I would apprieciate any help with this.
>
> Here's my configuration:
>
>
> -----------------------------------------------------------------------------------------------
> activemq-broker.xml -- For Server B
>
> -----------------------------------------------------------------------------------------------
> <beans>
>         <broker persistent="false" useJmx="false"
> xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
>                 <transportConnectors>
>                         <transportConnector uri="tcp://localhost:61616" />
>                 </transportConnectors>
>                 <networkConnectors>
>                         <networkConnector uri="static:(tcp://A:61616)"
> failover="true" />
>                 </networkConnectors>
>                 <persistenceAdapter>
>                         <memoryPersistenceAdapter />
>                 </persistenceAdapter>
>         </broker>
> </beans>
>
> -----------------------------------------------------------------------------------------------
> activemq-broker.xml -- For Server A
>
> -----------------------------------------------------------------------------------------------
> <beans>
>         <broker persistent="false" useJmx="false"
> xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
>                 <transportConnectors>
>                         <transportConnector uri="tcp://localhost:61616" />
>                 </transportConnectors>
>                 <networkConnectors>
>                         <networkConnector uri="static:(tcp://B:61616)"
> failover="true" />
>                 </networkConnectors>
>                 <persistenceAdapter>
>                         <memoryPersistenceAdapter />
>                 </persistenceAdapter>
>         </broker>
> </beans>
>
> Thanks,
> Tony
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Does-AMQ-4.0.1-embedded-broker-work--tf1856638.html#a5070142
> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>
>


-- 
Regards,
Hiram

Blog: http://hiramchirino.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message