activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dirk Roscher" <Dirk.Rosc...@dai-labor.de>
Subject AW: JMX does not start
Date Mon, 26 Jun 2006 21:52:01 GMT
With these options i can use tomcat JMX. But I wanna use ActiveMQ jmx.
Is there any way to do this?

Thanks!

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: Ramesh Bobba [mailto:ramesh@transerainc.com]
> Gesendet: Donnerstag, 15. Juni 2006 18:44
> An: activemq-users@geronimo.apache.org
> Betreff: RE: JMX does not start
> 
> You have to do the following when you start tomcat.
> 
> CATALINA_OPTS="$CATALINA_OPTS -Dcom.sun.management.jmxremote -
> Dcom.sun.management.jmxremote.port=1099 -
> Dcom.sun.management.jmxremote.ssl=false -
> Dcom.sun.management.jmxremote.authenticate=false"
> 
> Regards,
> 
> Ramesh K Bobba
> Sr. Software Engineer
> Transera Communications Inc.
> 10101 N. DeAnza Blvd., Suite 100
> Cupertino, CA 95014
> (w)408.873.1984x108
> (f)408.873.7412
> (c)510.579.0001
> 
> -----Original Message-----
> From: Dirk Roscher [mailto:Dirk.Roscher@dai-labor.de]
> Sent: Thursday, June 15, 2006 8:37 AM
> To: activemq-users@geronimo.apache.org
> Subject: AW: JMX does not start
> 
> Hi,
> I forgot to say that i try to start it within tomcat. Sorry!
> The problem is tomcat. But i still not know how to solve it. There is no
> error message.
> 
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: Gerdes, Mike [mailto:mike.gerdes@airbus.com]
> > Gesendet: Donnerstag, 15. Juni 2006 13:21
> > An: activemq-users@geronimo.apache.org
> > Betreff: AW: JMX does not start
> >
> >
> > hi,
> >
> > what is the error message that you get? Maybe the port is already used.
> >
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: Dirk Roscher [mailto:Dirk.Roscher@dai-labor.de]
> > Gesendet: Donnerstag, 15. Juni 2006 12:23
> > An: activemq-users@geronimo.apache.org
> > Betreff: JMX does not start
> >
> >
> > Hello,
> >
> > i use following xml config file:
> >
> > <beans>
> >
> >
> >
> >
> >   <broker useJmx="true" xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
> >
> >
> >
> >
> >     <!--persistenceAdapter>
> >
> >       <journaledJDBC journalLogFiles="5" dataDirectory="foo" />
> >
> >     </persistenceAdapter -->
> >
> >
> >
> >
> >     <managementContext>
> >
> >                <managementContext connectorPort="1099"
> > jmxDomainName="com.example"/>
> >
> >             </managementContext>
> >
> >
> >
> >
> >     <transportConnectors>
> >
> >       <transportConnector uri="tcp://localhost:61616" />
> >
> >     </transportConnectors>
> >
> >
> >
> >
> >   </broker>
> >
> >
> >
> >
> > </beans>
> >
> >
> >
> >
> > And following bean in spring:
> >
> > <bean id="broker" class="org.apache.activemq.xbean.BrokerFactoryBean">
> >
> >         <property name="config" value="classpath:activemq.xml"/>
> >
> >         <property name="start" value="true"/>
> >
> > </bean>
> >
> >
> >
> >
> > But when I start the broker the jmx part does not start too.
> >
> > What is my mistake?
> >
> > Thanks.
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > This e-mail is intended only for the above addressee. It may contain
> > privileged information. If you are not the addressee you must not copy,
> > distribute, disclose or use any of the information in it. If you have
> > received it in error please delete it and immediately notify the sender.
> > Security Notice: all e-mail, sent to or from this address, may be
> > accessed by someone other than the recipient, for system management and
> > security reasons. This access is controlled under Regulation of
> > Investigatory Powers Act 2000, Lawful Business Practises.
> 


Mime
View raw message