activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino" <hi...@hiramchirino.com>
Subject Re: Special Topic/Queue...
Date Wed, 17 May 2006 19:22:21 GMT
Hi,

Has your consumer requested the retroactive feature?  See:
http://activemq.org/site/retroactive-consumer.html

On 5/17/06, kitplummer <kitplummer@gmail.com> wrote:
>
> Hey,
>
> So, I've got a configuration file...that I'm loading programmatically.  I
> think it is working...at a minimum I see the assigned broker name.  But,
> I've not been able to exercise the lastImage policy correctly.
>
> Here's what I'm doing.
>
> 1.  Start the broker.
> 2.  Start the producer; Create the producer connection/session
> 3.  Publishthe message to the eMAF.LI.MCStatus topic
> 4.  Disconnect the producer
> 5.  Start the consumer; Create the consumer connection/session
> 6.  Consume on eMAF.LI.MCStatus
>
> I never get a message.  Am I wrong in my understanding of the lastImage
> policy that it should send the consumer the last available message from that
> particuler topic?
>
> Any ideas?
>
> Here's the config:
>
> <beans xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
>   <broker brokerName="eMAF.Broker" useJmx="false">
>         <!-- In ActiveMQ 4, you can setup destination policies -->
>     <destinationPolicy>
>       <policyMap><policyEntries>
>
>           <policyEntry topic="eMAF.LI.MCStatus">
>             <dispatchPolicy>
>               <strictOrderDispatchPolicy />
>             </dispatchPolicy>
>             <subscriptionRecoveryPolicy>
>               <lastImageSubscriptionRecoveryPolicy />
>             </subscriptionRecoveryPolicy>
>           </policyEntry>
>
>       </policyEntries></policyMap>
>     </destinationPolicy>
>
>
>     <persistenceAdapter>
>       <journaledJDBC journalLogFiles="5" dataDirectory="../activemq-data"/>
>     </persistenceAdapter>
>
>     <transportConnectors>
>        <transportConnector name="default" uri="tcp://localhost:61616"
> discoveryUri="multicast://default"/>
>     </transportConnectors>
>
>     <networkConnectors>
>       <!-- by default just auto discover the other brokers -->
>       <networkConnector name="default" uri="multicast://default"/>
>     </networkConnectors>
>
>   </broker>
>
> </beans>
>
> TIA,
> Kit
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Special-Topic-Queue...-t1558344.html#a4435071
> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>
>


-- 
Regards,
Hiram

Mime
View raw message