activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jason Dillon <>
Subject WARN MulticastDiscoveryAgent - brokerName not set ?
Date Tue, 02 May 2006 01:13:16 GMT
Why does ActiveMQ spit this warning out:

WARN  MulticastDiscoveryAgent        - brokerName not set

I do believe that my broker name is set:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<beans xmlns="">

         <property name="systemPropertiesModeName"  

     <broker brokerName="jason@sanity#1" useJmx="true">

             <managementContext connectorPort="1099"  

             <journaledJDBC journalLogFiles="5" dataDirectory="$ 

             <transportConnector name="default" uri="tcp://localhost: 
61616" discoveryUri="multicast://default"/>

             <networkConnector name="default" uri="multicast:// 
default" failover="true"/>



Broker name should be "jason@sanity#1".

Why does ActiveMQ think that it is not set?

This email and any attachment(s) thereto, are intended for the use of
the addressee(s) named herein and may contain legally privileged and or
confidential information under applicable law. If you are not the
intended recipient of this e-mail, you are hereby notified any
dissemination, distribution or copying of this email, and any attachment(s)
thereto, is strictly prohibited. If you have received this communication
in error, please notify the sender at 415-281-2200 or via return e-mail at and permanently delete the original copy and 
any copy of any e-mail, and any printout thereof. Thank you for your 

View raw message