activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rob DellaFortuna" <rob.dellafort...@gmail.com>
Subject Re: ActiveMQ and C#.NET
Date Thu, 04 May 2006 19:41:01 GMT
Hi Peter,

  I had this exact same problem yesterday. You can fix this by using
the ActiveMQ 4.0 final release candidate build. Hiram posted the scoop
on the new release yesterday.

Standalone: http://people.apache.org/~chirino/incubator-activemq-4.0/
Source: https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/activemq/tags/activemq-4.0/activemq/

Hope that helps!

Cheers,
 Rob.

Here is the scoop!
On 03 May 2006, at 6:24 PM, Hiram Chirino wrote:

> Hi folks,
>
> I think that the 4.0 release has been cooking long enough and we
> should do a 4.0 final release before Java 1.  Since that last RC3
> build, numerous small bugs and memory leaks have been tightened up.
> Also LICENSE files for the 3rd party dependencies have been added to
> the distribution.   To get us rolling this finally release, I've cut a
> release candidate for the 4.0 final binary.  You can get it here:
> http://people.apache.org/~chirino/incubator-activemq-4.0/
> distributions/
> The source used to build it has been tagged here:
> https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/activemq/tags/
> activemq-4.0/activemq/
>
> Please take a moment and checkout this binary.   If any issues are
> found I'll redo the build and post it again for review.  If no issues
> are found, we can start a vote.
>
> --
> Regards,
> Hiram

On 5/4/06, PHW < peter.walls@traderteam.co.uk> wrote:
>
> All,
>
> I am trying to evaluate ActiveMQ for use in a mixed platform, mixed language
> environment. I have downloaded the current snapshot of ActiveMQ server. The
> java test producers and consumers are working well.
>
> However, using the activemq-dotnet openwire test code is causing me a
> headache. I have checked out and built the current code (revision 399687,
> according to svn). The code compiles fine in VS 2005 Express. When I run it
> I get
>
> RECEIVED:
> ERROR: Unknown command:
> RECEIVED:
> ERROR: Unknown command:
>
> on the console as the session is created. The TestMain object then appears
> not to receive further messages.
>
> My question is, how can I be sure that the version of activemq-dotnet I have
> is suitable for use with the ActiveMQ server snapshot I downloaded
> yesterday? Is there a pair of builds that are known to work together?
>
> Thanks,
> Peter Walls
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/ActiveMQ-and-C-.NET-t1556769.html#a4228497
> Sent from the ActiveMQ - User forum at  Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message