activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Using UDP for Connector
Date Tue, 04 Apr 2006 16:18:58 GMT
Just out of interest, why do you want to use UDP?

We have a UDP transport now in 4.0-RC1 or 4.0-RC2; though be aware UDP
is unreliable; we've not yet got the unit tests working for
re-requesting dropped datagrams etc.

James

On 4/4/06, toolpusher <hkoduru_tk@yahoo.com> wrote:
>
> Hello,
>    We are trying to have the consumer connect to the broker via UDP to
> consume messages that have been put on a Q via TCP.
> At 4.0 I am unable to connect with UDP at all and I get this message:
> Transport scheme NOT recognized: [udp]
>
> When I try to add:
> <transportConnector uri="udp://localhost:61626"
> discoveryUri="multicast://default"/>
>
> to the TRANSPORTCONNECTORS section of activemq.xml, I get a
> Transport scheme NOT recognized: [udp]
> message while starting up the broker.
>
> We tried v3.2.2 and failed as well.  The problems there are different.
> I modified the activemq.xml and activemq.dtd to add
> a CONNECTOR
> <serverTransport uri="udp://localhost:61626"/>
> Though this allowed me to startup the broker I am unable to consume messages
> that have been put on the Q by a UDP producer and strangely I get a
> bindexception.
>
> Any help would be appreciated.
> Thanks.
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Using-UDP-for-Connector-t1393978.html#a3747483
> Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.
>
>


--

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message