activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From madhav <Madhav.Ayyag...@sabre.com>
Subject No bean named 'broker' is defined
Date Fri, 28 Apr 2006 18:36:33 GMT

Hi all, 

Using ActiveMQ 4.0 RC 2.0, spring 1.2.6, and Lingo 1.1

Im wondering why would the message No bean named 'broker' is defined appear
when the activemq.xml given below is used (the application then starts JMS
server normally without any problem):


<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<beans xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
  <bean
class="org.springframework.beans.factory.config.PropertyPlaceholderConfigurer">
    <!-- SYSTEM_PROPERTIES_MODE_OVERRIDE=2 -->
    <property name="systemPropertiesMode" value="2"/>
    <property name="location" value="classpath:server.properties"/>
  </bean>

  <broker useJmx="true" name="MyJMSBroker">
    <persistenceAdapter>
      <journaledJDBC journalLogFiles="5"
dataDirectory="${jms.activemq.data.dir}"/>
    </persistenceAdapter>
    <transportConnectors>
      <transportConnector
uri="${jms.transport.protocol}://${jms.server.hostname}:${jms.server.port}"/>
    </transportConnectors>
  </broker>
</beans>

I use the above activemq.xml file to launch a JMS server whenever my server
application starts. The following is defined in another spring context file
used by my server.:

  <bean id="activeMqBroker"
class="org.apache.activemq.xbean.BrokerFactoryBean">
    <property name="config" value="classpath:activemq.xml"/>
    <property name="start" value="true"/>
  </bean>

Any help is greatly appreciated.

-Madhav
--
View this message in context: http://www.nabble.com/No-bean-named-%27broker%27-is-defined-t1526211.html#a4145660
Sent from the ActiveMQ - User forum at Nabble.com.


Mime
View raw message