activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Journal is already opened by this application error
Date Thu, 23 Mar 2006 14:13:09 GMT
So any chance you could try 4.0-RC1 as I think this is the issue we
fixed a little while back that I mentioned.

James

On 3/23/06, Javier Leyba <xleyba@gmail.com> wrote:
> On 3/23/06, James.Strachan <james.strachan@gmail.com> wrote:
> >
> >
> > Which date of SNAPSHOT is it? :)
>
> Ouch, sorry, file is dates march 16.
>
>
> >
> > I wonder could you post the logs so we can see the 2 brokers starting up to
> > double check the configuration is working correctly and using the 2
> > different directories you specified
>
>
> I've configured this:
>
> -------------------
>
> <beans xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
>
>   <broker brokerName="BROKER_1" persistent="true" useJmx="true">
>     <persistenceAdapter>
>         <journaledJDBC journalLogFiles="5"
> dataDirectory="/home/jcm/jl/activemq-4.0-SNAPSHOT/activemq-data"
> dataSource="#mysql-ds" useJournal="true" useQuickJournal="false">
>                                 <adapter><bytesJDBCAdapter/></adapter>
>                         </journaledJDBC>
>     </persistenceAdapter>
>
> -----------------------
>
> As my config said I should have an activemq-data directory below
> activemq-4.0-SNAPSHOT, but I noticed there are one where my config
> expected to found it and one in activemq-4.0-SNAPSHOT/bin  directory.
>
> I've deleted both, and started just one broker (the owner of above
> config) and received the error message again !!!  ;(
>
> Is normal to have two activemq-data directories ?
>
> I've attached my log ...
>
> Thanks in advance
>
> J
>
>
>


--

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message