activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Caughey" <mich...@caughey.com>
Subject Re: JCA connector.
Date Sat, 28 Jan 2006 18:50:18 GMT
What am I missing here?  I found the 4.0 Snapshot, but its not a RAR its a 
JAR, and I the same for 3.2,  I found activemq-ra-4.0-SNAPSHOT.jar, and I 
found activemq-ra-3.2.jar.  The latter has no ra.xml file so it doesn't 
deploy correctly.  The former deploys but when I follow the directions on 
the site for integration with JBoss and I place the panacya-jms-ds.xml file 
in the deploy directoy i get the following error:

--- MBEANS THAT ARE THE ROOT CAUSE OF THE PROBLEM ---
ObjectName: jboss.jca:service=RARDeployment,name='activemq-ra-1.4.rar'
  State: NOTYETINSTALLED
  Depends On Me:
    jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=activemq/QueueConnectionFactory
    jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=activemq/TopicConnectionFactory
    activemq.queue:name=outboundQueue


that makes sense given i have not deployed activemq-ra-1.4.rar.  So if I 
change the XML file to use  activemq-ra-4.0-SNAPSHOT.jar, rAather than 
'activemq-ra-1.4.rar' I get the following error:

--- MBEANS THAT ARE THE ROOT CAUSE OF THE PROBLEM ---
ObjectName: 
jboss.jca:service=RARDeployment,name='activemq-ra-4.0-SNAPSHOT.jar'
  State: NOTYETINSTALLED
  Depends On Me:
    jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=activemq/QueueConnectionFactory
    jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=activemq/TopicConnectionFactory
    activemq.queue:name=outboundQueue


I know the problem is related to the xml file, I should I say i'm preetty 
sure.  Things appear to deploy fine if I don;t use the xml file.  What i did 
was to rename the activemq-ra-4.0-SNAPSHOT.zip to 
activemq-ra-4.0-SNAPSHOT.rar and place it in the deploy directory.  I also 
placed the xbean-spring-2.1.jar in the lib directory for the server.

Given that there are only snapshots of 4.0 it appears to me that the only 
procudtion ready version is 3.2.1.  Given that I really want to use the RAR 
for 3.2.  where can i find it?  And are my problems above becuase I used the 
wrong xml file with the snapshot?  Will it fix itself when I use the 3.2 
connector?



Thanks,

Michael



----- Original Message ----- 
From: "Michael Caughey" <michael@caughey.com>
To: <activemq-users@geronimo.apache.org>
Sent: Saturday, January 28, 2006 1:20 AM
Subject: Re: JCA connector.


> Is there a RAR for 3.2.1?
>
>
> ----- Original Message ----- 
> From: "Jonas Lim" <jlim@exist.com>
> To: <activemq-users@geronimo.apache.org>
> Sent: Saturday, January 28, 2006 12:26 AM
> Subject: Re: JCA connector.
>
>
>>
>> try downloading from here 
>> http://cvs.apache.org/repository/incubator-activemq/rars/ .  If  you have 
>> downloaded  the source from svn, you can also build it on the 
>> \activemq-ra module
>>
>> Regards,
>> Jonas
>>
>>
>> ----- Original Message ----- 
>> From: "Michael Caughey" <michael@caughey.com>
>> To: <activemq-users@geronimo.apache.org>
>> Sent: Saturday, January 28, 2006 1:02 PM
>> Subject: JCA connector.
>>
>>
>> I've looked around the site where do I find the JCA connector RAR?
>>
>> -michael
>>
>
>
> 



Mime
View raw message