activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Justin Bertram (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (ARTEMIS-1766) LastValue queue config is not persisted to bindings.
Date Mon, 26 Mar 2018 20:23:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1766?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Justin Bertram resolved ARTEMIS-1766.
-------------------------------------
    Resolution: Fixed

> LastValue queue config is not persisted to bindings.
> ----------------------------------------------------
>
>                 Key: ARTEMIS-1766
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1766
>             Project: ActiveMQ Artemis
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.5.0
>            Reporter: Michael Andre Pearce
>            Assignee: Michael Andre Pearce
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 2.5.1
>
>
> <quote author='rbollarapu'>
> Hi
> I'm creating last-value queues using
> <address-setting match="#">
>  <default-last-value-queue>true</default-last-value-queue>
> </address-setting>
> I'm writing messages to these queues and the last-value property seems to be
> working fine. But on stopping the broker and starting up again, the queue
> doesn't behave like last-value queue. I can also see in the web-console that
> the last-value checkbox is not checked. Is that a problem with my address
> setting?
> Thanks!
>  
> --
> Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-f2341805.html
> </quote>
> Quoted from: 
> http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Artemis-2-5-0-last-value-queue-property-is-removed-from-the-queue-on-broker-restart-tp4737866.html



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message