activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Justin Bertram (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (ARTEMIS-1564) many messages in some queues, but can't receive any one from those queues
Date Wed, 03 Jan 2018 17:00:01 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1564?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Justin Bertram resolved ARTEMIS-1564.
-------------------------------------
    Resolution: Incomplete

Need a way to reproduce this otherwise we can't investigate much or validate a potential fix.

> many messages in some queues, but can't receive any one from those queues
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ARTEMIS-1564
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1564
>             Project: ActiveMQ Artemis
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 2.3.0
>         Environment: Two nodes in master/slave mode with persistence store using iscsi
storage, and artemis nodes and the storage connect to same switch.
>            Reporter: Joe Lin
>            Priority: Critical
>         Attachments: Screen Shot 2017-12-13 at 7.25.24 PM.png, Screen Shot 2017-12-13
at 7.27.46 PM.png
>
>
> Hi,
> We found the situation after our switch temporary powered down in 2 ~ 3 minutes, and
after the network connectivity became normal, some of the queues showed they had messages,
but we can't receive messages from those queues, and if we put new message to those queues,
then we can receive the new messages, but still can't the old messages which should exist
in queues.
> Thanks,
> Joe Lin



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message