activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joe Lin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ARTEMIS-1564) many messages in some queues, but can't receive any one from those queues
Date Mon, 18 Dec 2017 07:16:02 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1564?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Joe Lin updated ARTEMIS-1564:
-----------------------------
    Attachment: Screen Shot 2017-12-13 at 7.25.24 PM.png
                Screen Shot 2017-12-13 at 7.27.46 PM.png

> many messages in some queues, but can't receive any one from those queues
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ARTEMIS-1564
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-1564
>             Project: ActiveMQ Artemis
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 2.3.0
>         Environment: Two nodes in master/slave mode with persistence store using iscsi
storage, and artemis nodes and the storage connect to same switch.
>            Reporter: Joe Lin
>            Priority: Critical
>         Attachments: Screen Shot 2017-12-13 at 7.25.24 PM.png, Screen Shot 2017-12-13
at 7.27.46 PM.png
>
>
> Hi,
> We found the situation after our switch temporary powered down in 2 ~ 3 minutes, after
the network connectivity became normal, some of the queues showed they had messages, but we
can't receive messages from those queues, and if we put new message to those queues, then
we can receive the new messages, but still can't the old messages which should exist in queues.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message