activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMQ-6823) No message received with prefetch 0 over http
Date Mon, 25 Sep 2017 13:34:00 GMT
John created AMQ-6823:
-------------------------

             Summary: No message received with prefetch 0 over http
                 Key: AMQ-6823
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6823
             Project: ActiveMQ
          Issue Type: Bug
          Components: Connector
    Affects Versions: 5.14.5
         Environment: Windows, Linux
            Reporter: John


The http connector doesn't seem to work with prefetchSize 0.
It works with tcp connector.

AMQ configuration:
{code}
        <transportConnectors>
            <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
            <transportConnector name="http" uri="http://0.0.0.0:8080"/>
        </transportConnectors>
{code}
Code to reproduce:
{code}
	String brokerURL = "http://localhost:8080";
	//String brokerURL = "tcp://localhost:61616";
	ActiveMQConnectionFactory cf = new ActiveMQConnectionFactory(brokerURL);
	ActiveMQPrefetchPolicy pp = new ActiveMQPrefetchPolicy();
	pp.setQueuePrefetch(0);
	cf.setPrefetchPolicy(pp);
	Connection con = cf.createConnection();
	con.start();
	Session s = con.createSession(false, Session.AUTO_ACKNOWLEDGE);
	Destination d = s.createQueue("test");
	MessageProducer p = s.createProducer(d);
	MessageConsumer c = s.createConsumer(d);
	Message m = new ActiveMQTextMessage();
	m.setStringProperty("test", "test");
	p.send(m);
	c.receive();
	p.close();
	s.close();
	con.stop();
{code}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message