activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Christopher L. Shannon (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (AMQ-6330) How i can verify the TLS is setup correctly?
Date Tue, 21 Jun 2016 11:40:58 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6330?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Christopher L. Shannon closed AMQ-6330.
---------------------------------------
    Resolution: Invalid

Questions should be sent to the user's mailing list: http://activemq.apache.org/mailing-lists.html

Jira is for reporting bugs and feature requests.

> How i can verify the TLS is setup correctly?
> --------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-6330
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6330
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Task
>          Components: Test Cases
>    Affects Versions: 5.11.0
>         Environment: Window 2000 server
>            Reporter: Foong Kim Seong
>              Labels: TLS1.2
>             Fix For: WAITING_FOR_TEST
>
>
> Hi, we have performed the configuration in the Active MQ system to chnage from TLS1.0
to TLS1.2,
> Now we have like with another partner for the secure connection but they still think
we not yet configured. 
> I am wondering how can we perform testing to confirm the configuration is completed or
not. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message