activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jakub Korab (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ARTEMIS-543) Artemis not respecting ttl-connection-override for OpenWire
Date Fri, 27 May 2016 15:51:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-543?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15304223#comment-15304223
] 

Jakub Korab commented on ARTEMIS-543:
-------------------------------------

The pom.xml to run the performance test is as follows:
---
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">

  <modelVersion>4.0.0</modelVersion>

  <groupId>net.jakubkorab.test</groupId>
  <artifactId>activemq-perftest</artifactId>
  <version>1.0-SNAPSHOT</version>
  <packaging>pom</packaging>
  <name>ActiveMQ :: Performance Test</name>

  <properties>
    <activemq.version>5.13.3</activemq.version>
  </properties>

  <build>
    <plugins>
      <plugin>
        <groupId>org.apache.activemq.tooling</groupId>
        <artifactId>activemq-perf-maven-plugin</artifactId>
        <version>${activemq.version}</version>
      </plugin>
      <plugin>
        <groupId>org.apache.activemq.tooling</groupId>
         <artifactId>activemq-memtest-maven-plugin</artifactId>
         <version>${activemq.version}</version>
      </plugin>            
    </plugins>
  </build>
</project>

> Artemis not respecting ttl-connection-override for OpenWire
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: ARTEMIS-543
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-543
>             Project: ActiveMQ Artemis
>          Issue Type: Bug
>          Components: OpenWire
>    Affects Versions: 1.2.0
>         Environment: Linux
>            Reporter: Jakub Korab
>
> I run the ActiveMQ performance test module with a single consumer. 
> mvn activemq-perf:consumer -Dfactory.brokerURL="failover:(tcp://localhost:61616)" -Dconsumer.destName=queue://foo
-Dconsumer.recvType=count -Dconsumer.recvCount=10000
> I can see a consumer appearing in Artemis on the queue under test via JMX.
> I interrupt the test with a ctrl-c, and the consumer count stays at 1 in JMX.
> I re-run the same consumer command again, and get the following error:
> javax.jms.InvalidClientIDException: Broker: monolith - Client: JmsConsumer0 already connected
from /127.0.0.1:52525
> I have added the following to the broker.xml config:
> <connection-ttl-override>100</connection-ttl-override>
> This seems to have no effect, and does not clean up the consumer.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message