activemq-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF GitHub Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ARTEMIS-497) Sending a message sporadically stalls for ~10 seconds when SSL is enabled
Date Mon, 25 Apr 2016 13:41:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-497?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15256359#comment-15256359
] 

ASF GitHub Bot commented on ARTEMIS-497:
----------------------------------------

Github user clebertsuconic commented on the pull request:

    https://github.com/apache/activemq-artemis/pull/480#issuecomment-214332071
  
    nice one


> Sending a message sporadically stalls for ~10 seconds when SSL is enabled
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ARTEMIS-497
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ARTEMIS-497
>             Project: ActiveMQ Artemis
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Bernd Gutjahr
>
> When SSL is enabled in the NettyConnector configuration, we have sporadic stalls for
10 seconds in message sends. The number of stalls seem to depend on the current workload.
We have seen it happening multiple times per minute, but other cases with only a few stalls
per hour.
> Every time we have a stall, there is also this log entry in the server logfile:
>  AMQ212040: Timed out waiting for netty ssl close future to complete



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message