activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martyn Taylor <mtay...@redhat.com>
Subject Re: [VOTE] Apache ActiveMQ Artemis 2.3.0
Date Fri, 01 Sep 2017 07:47:06 GMT
Tim,

Are you sure your browser has not cached a previous version of the HawtIO
branding?  What happens if you run inside of private browse mode?

On Fri, Sep 1, 2017 at 6:19 AM, Michael André Pearce <
michael.andre.pearce@me.com> wrote:

> Hi Guys,
>
> Like Clebert I cannot reproduce.
>
> I have a hunch I think what's going on, and have made a PR to address that
> if it is the case.
>
> But I really need a reproducer to test it, Tim I'm hoping you can help us
> here? I have tagged you both in the PR.
>
> Cheers
> Mike
>
> Sent from my iPhone
>
> On 1 Sep 2017, at 02:05, Clebert Suconic <clebert.suconic@gmail.com>
> wrote:
>
> >> /Users/clebertsuconic/Downloads/apache-artemis-2.3.0 foo
> > worked on my mac, and two different linuxes I have access.. perhaps it
> > was something else on your box?
> >
> > You must be doing something wrong there.
> >
> >> FireFox v55.0.2 on my Linux machine shows Hawt.io branding, the site
> does
> >> show the ActiveMQ branding in Chromium though but I'd suggest trying a
> range
> >> of browsers and platforms.
> >
> > I tried that and it worked...
> > You must be doing something wrong there :)
> > lets talk tomorrow over IRC.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message