activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clebert Suconic <clebert.suco...@gmail.com>
Subject Re: [GitHub] activemq-artemis issue #1093: ARTEMIS-994 Support Netty Native Epoll on Linu...
Date Thu, 23 Mar 2017 04:09:10 GMT
Not finding epoll pakcets on netty connector.


Now that you mentioned. I think rebuilt netty.  And I provably did
something wrong.


Will redo in the morning with a fresh Maven.  Going to sleep now :)


On Wed, Mar 22, 2017 at 11:27 PM Michael André Pearce <
michael.andre.pearce@me.com> wrote:

> That's odd re Mac not building for you, my laptop is MacBook and primary
> dev env , as noted i rebuilt to recheck using a fresh clone and wiped my
> local maven repo, I also built on fedora using aws.
>
> What is the extract failure you're seeing?
>
>
>
>
> > On 23 Mar 2017, at 02:58, Clebert Suconic <clebert.suconic@gmail.com>
> wrote:
> >
> > I can't make it to build on mac and windows.
> >
> >
> > I need to make some changes also as we talked.  I was using this to test
> > the proton changes. It works and builds on Linux.  Need to fix the build
> on
> > mac and windows now.
> >
> >
> >
> >
> > On Wed, Mar 22, 2017 at 10:38 PM Michael André Pearce <
> > michael.andre.pearce@me.com> wrote:
> >
> >> Hi Clebert
> >>
> >> Any luck getting it building?
> >>
> >> Did you take my branch or did you take the pr and apply to a local
> >> fork/branch with other changes? If so can you point me to that so I can
> see
> >> what is up.
> >>
> >> Also re the amqp stuff, I see a lot of upstream changes if I take latest
> >> now is that expected to resolve the proton memory issue seen during load
> >> test with quiver that was stopping this being merged?
> >>
> >> Cheers
> >> Mike
> >>
> >>
> >>
> >>
> >>
> >> Sent from my iPhone
> >>
> >>> On 22 Mar 2017, at 07:19, michaelandrepearce <git@git.apache.org>
> wrote:
> >>>
> >>> Github user michaelandrepearce commented on the issue:
> >>>
> >>>   https://github.com/apache/activemq-artemis/pull/1093
> >>>
> >>>   @clebertsuconic i just did a complete fresh clone and rebuild of this
> >> PR/My branch which i rebased the other day. It still built ok for me.
> >> Should i rebase again? Maybe some commit in the last few days might have
> >> broken something?
> >>>
> >>>
> >>> ---
> >>> If your project is set up for it, you can reply to this email and have
> >> your
> >>> reply appear on GitHub as well. If your project does not have this
> >> feature
> >>> enabled and wishes so, or if the feature is enabled but not working,
> >> please
> >>> contact infrastructure at infrastructure@apache.org or file a JIRA
> >> ticket
> >>> with INFRA.
> >>> ---
> >>
> > --
> > Clebert Suconic
>
-- 
Clebert Suconic

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message