activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John D. Ament" <johndam...@apache.org>
Subject Re: STOMP server quits sending to all subscribers when one client disconnects
Date Sun, 17 Jul 2016 17:27:35 GMT
Ed,

If you can share sample code that would be great.  I'm curious though, what
are you sending as your subscription ID?  It looks like if all clients send
the same subscription ID what you're describing could happen.

John

On Thu, Jul 14, 2016 at 5:10 PM Ed Kaltenbach <ekaltenbach@ara.com> wrote:

> I am using Wildfly 10.0.0 Final with the built-in ActiveMQ Artemis.  I
> configured ActiveMQ-Artemis to support STOMP.  All of my clients use STOMP
> to connect to a JMS topic.
> All of my code is working great.  I have multiple clients connecting via
> STOMP and all are able to send and receive messages.  The one issue that I
> have occurs when one of my client applications exits or disconnects from
> the STOMP server.  When one of the clients shuts down or disconnects from
> the socket, all of the other client applications quit receiving messages.
> If I start a new client application, as soon as it sends a SUBSCRIBE
> message than all of the other client applications, that had previously sent
> SUBSCRIBE messages, will begin receiving messages again from the subscribed
> JMS topic.
> I have sample client applications in both Java and C# that illustrate the
> problem.
> I originally saw this problem when using Wildfly 9.0.2.  I posted to the
> HornetQ developers forums and was advised to try Wildfly 10 and
> ActiveMQ-Artemis.  However, upgrading to the newer versions did not fix the
> problem.
>
> Has anybody else seen this behavior?  Does anybody have any suggestions
> how to fix or work around the problem?
>
> Like I said above, I have sample client applications that illustrate the
> problem that I would be happy to share.
>
> Thanks,
> Ed
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message