activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alan Conway (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (ACTIVEMQ6-88) Proton 0.9 RC 2 blocker - proton_tests.utils.SyncRequestResponseTest.test_request_response ........ fail
Date Mon, 16 Mar 2015 13:47:38 GMT
Alan Conway created ACTIVEMQ6-88:
------------------------------------

             Summary: Proton 0.9 RC 2 blocker - proton_tests.utils.SyncRequestResponseTest.test_request_response
........ fail
                 Key: ACTIVEMQ6-88
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ACTIVEMQ6-88
             Project: Apache ActiveMQ 6
          Issue Type: Bug
            Reporter: Alan Conway


From:	Ken Giusti <kgiusti@redhat.com>
Reply-to:	proton@qpid.apache.org
To:	users@qpid.apache.org
Cc:	proton@qpid.apache.org
Subject:	Re: [VOTE] Proton 0.9 RC 2
Date:	Mon, 16 Mar 2015 09:00:36 -0400 (EDT)

Hate to be a party-pooper, but:

1: proton_tests.utils.SyncRequestResponseTest.test_request_response ........ fail
1: Error during test:  Traceback (most recent call last):
1:     File "/home/kgiusti/Downloads/qpid-proton-0.9-rc-2/tests/python/proton-test", line
355, in run
1:       phase()
1:     File "/home/kgiusti/Downloads/qpid-proton-0.9-rc-2/tests/python/proton_tests/utils.py",
line 89, in test_request_response
1:       connection = BlockingConnection(server.url, timeout=self.timeout)
1:     File "/home/kgiusti/Downloads/qpid-proton-0.9-rc-2/proton-c/bindings/python/proton/utils.py",
line 198, in __init__
1:       self.conn = self.container.connect(url=self.url, handler=self, ssl_domain=ssl_domain,
reconnect=False)
1:     File "/home/kgiusti/Downloads/qpid-proton-0.9-rc-2/proton-c/bindings/python/proton/reactor.py",
line 616, in connect
1:       connector.ssl_domain = ssl_domain or self.ssl.client
1:   AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'client'
1: Totals: 323 tests, 290 passed, 32 skipped, 0 ignored, 1 failed
1/1 Test #1: python-test ......................***Failed  Required regular expression not
found.Regex=[Totals: .* 0 failed

When the openssl devel libraries are not installed.   Seems like a legit bug: reactor is assuming
a non-None SSL domain is stored in self.ssl.client in that particular codepath.






--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message