activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (AMQ-5570) JMS client does not received any message after activemq restarted
Date Fri, 13 Feb 2015 19:27:11 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-5570?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Timothy Bish closed AMQ-5570.
-----------------------------
    Resolution: Cannot Reproduce

My guess would be that your JMS client connection is down at the time the MQTT client publishes
it's second batch of messages which is why you didn't receive anything.  If you can create
a test case that reproduces please reopen and attach.  

> JMS client does not received any message after activemq restarted
> -----------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-5570
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-5570
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker, JMS client, MQTT
>    Affects Versions: 5.10.0, 5.10.1, 5.11.0
>         Environment: Linux
>            Reporter: Nguyen Hong Phu
>              Labels: activemq, client, jms, message, not, received, restart
>             Fix For: NEEDS_REVIEW
>
>
> Here my issue:
> Problem with after restart activemq, consumer JMS client does not receive any messages.
Since activemq version <= 5.9.1, it has been no problem.
> Steps test:
> 1.
> - Config openwire & mqtt connector on activemq, start it.
> - Config resource adapter with Glassfish server
> - Deploy new JMS client application on Glassfish server to consume topic /test/123
> 2. Publish message to topic /test/123 through MQTT connector, and JMS client application
on Glassfish server received message properly => it OK.
> 3. Restart activemq
> View log Glassfish server to see resource adapter auto reconnect to Activemq openwire
=> it OK
> 4. Restart by step 2: publish message to topic /test/123 through MQTT connector, and
JMS client application on Glassfish server didn't receive any message here => it NOK.
> Since version 5.10 to 5.11, i have been trying tested, but no luck. Please tell my about
any changes since version 5.10.
> Many thanks, sorry my English!



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message