activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nguyen Hong Phu (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMQ-5570) JMS client does not received any message after activemq restarted
Date Sun, 08 Feb 2015 14:26:34 GMT
Nguyen Hong Phu created AMQ-5570:
------------------------------------

             Summary: JMS client does not received any message after activemq restarted
                 Key: AMQ-5570
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-5570
             Project: ActiveMQ
          Issue Type: Bug
          Components: Broker, JMS client, MQTT
    Affects Versions: 5.11.0, 5.10.1, 5.10.0
         Environment: Linux
            Reporter: Nguyen Hong Phu
             Fix For: NEEDS_REVIEW


Here my issure:
Problem with after restart activemq, consumer JMS client does not receive any messages. Since
activemq version <= 5.9.1, it has been no problem.

Steps test:
1.
- Config openwire & mqtt connector on activemq, start it.
- Config resource adapter with Glassfish server
- Deploy new JMS client application on Glassfish server to consume topic /test/123

2. Publish message to topic /test/123 through MQTT connector, and JMS client application on
Glassfish server received message properly => it OK.

3. Restart activemq
View log Glassfish server to see resource adapter auto reconnect to Activemq openwire =>
it OK

4. Restart by step 2: publish message to topic /test/123 through MQTT connector, and JMS client
application on Glassfish server didn't receive any message here => it NOK.

Since version 5.10 to 5.11, i have been trying tested, but no luck. Please tell my about any
changes since version 5.10.

Many thanks, sorry my English!





--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message