activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Carman (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMQ-4949) Webconsole doesn't prompt to username/password
Date Fri, 14 Feb 2014 22:39:19 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4949?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13902057#comment-13902057
] 

James Carman commented on AMQ-4949:
-----------------------------------

I don't know if you've already done this or not, but has there been any discussion on the
mailing lists about this idea?  Is this the general consensus on how it should work?  This
could impact anyone upgrading, so perhaps we should [DISCUSS] on users@activemq?

> Webconsole doesn't prompt to username/password
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-4949
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4949
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: OSGi/Karaf, webconsole
>    Affects Versions: 5.9.0
>            Reporter: Jean-Baptiste Onofré
>            Assignee: Jean-Baptiste Onofré
>
> When deploying ActiveMQ in Karaf (feature:install), the default etc/activemq.xml use
the Karaf JAAS realm. It means that we have to use username/password on the ConnectionFactory
to obtain a Connection.
> The ActiveMQ WebConsole should check if the JAASAuthenticatorPlugin is enable and prompt
to username ans password.
> Or, it should use ConfigAdmin to get default principal/credential.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message